Jdi na obsah Jdi na menu

Výlet do Aquaparku v Čestlicích

9. 6. 2020

Další akce, kterou výbor sboru uspořádal pro malé hasiče, byl výlet do vodního světa v Čestlicích. Tento zájezd se koná každoročně na podzim a děti ho mají jako odměnu za předchozí brigádu na úklid okolní přírody.

 

Výlet se konal v pátek 22. listopadu 2019 místo školního vyučování, takže se děti těšily dvojnásobně. Také tentokrát se zájezdu zúčastnilo kromě dětí i několik rodičů, takže celkový počet účastníků se vyšplhal na 45 osob. Dopravu do Čestlic nám pomohl zajistit Obecní úřad Chaloupky, neboť uhradil výdaj na autobus, který řídil Milan Pekárek.
Hned po příchodu do bazénu se děti rozprchly po celém areálu. Nejvíce využívanými atrakcemi byly samozřejmě tobogány a skluzavky, kde dováděly nejmenší děti a taky někteří rodiče, a pak také pirátská loď a „divoká řeka“. Ti starší si vyzkoušeli vlnobití ve velkém bazénu a „trychtýř“, nejoblíbenější atrakcí se stala 250 metrů dlouhá „divoká řeka“. Další novou atrakcí byl tobogán se světelnými efekty, v němž se jezdilo na pneumatice.
Kdo měl hlad, mohl využít restauraci, která se nachází přímo v areálu vodního světa. Děti dováděly ve vodním světě celý den až do 17 hodin. Domů jsme přijeli až kolem půl osmé.

img_6733.jpg img_6695.jpgimg_6691.jpg